Pohlavní styk s rizikovou osobou, riziko hiv

Dobrý den, chtela bych se zeptat na virus hiv. Před 2 týždnami jsem, jelikož jse mi to ješte nestalo, měla pohl.styk s rizikovou osobou.Mám 2 roční holčičku, kterou ješte pořád kojím.Včera se jí objevila vyrážka na ramínku která do večera zmizela.byla tvrdá a zarudlá.Prosím Vás mohla jsem ji nakazit virem hiv který jsem chytila po oné noci?Prosím poraďte celou noc jsem probrečela a nedokážu myslet na nic jiného..Hodlám jít na test hiv ale vím,že musím počkat 3měsíce..poraďte jsem na dne..dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Soňo,uklidním vás, vyrážka Vaší dcery velice pravděpodobně s Vaším nechráněným stykem nesouvisí. Virus by se takto rychle v organismu množit neměl. Rozhodně Vám doporučuji nechat si udělat test na HIV.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
z.j | Od: z.j. | 18.8.2014 21:33
Dobrý večer,jsem vdaná a mám dvě děti..před třemi měsíci jsem udělala velkou hloupost a vyspala se s člověkěm,kterého jsem před tím nikdy neviděla..ujišťoval mě ,že chodí pravidelně na krev,že je čistý,nevím zda tomu věřit...za poslední dny jsem dostala strach a pořád se kontroluji,jestli nemám příznaky hiv,strašně se bojím a podepsalo se to i na mé psychice..chodím do práce,jsem vyčerpaná a začíná mě pobolívat v krku :( můžou to být příznaky hiv?? jsem na dně a nevím jak se odhodlat jít na testy ..děkuji za odpověď
reagovat
re:z.j | Od: uLekare.cz | 19.8.2014 09:39
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, aby jste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik. V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufám, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: