Pohyb po male plicni embolii

Mela jsme malou plicni embolii,beru warfarin,opravdu nemohu chodit na hory,plavat ani delat zadny sport?Dekuji.

Odpověď odborníka:

Mohla by jste s mírou. Ale po dobu Warfarinizace - doporučená na 6 měsíců - bych doporučovala spíš klidovější režim

MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská
MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: privátní ambulance TRN Kroměříž

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Abstinenční příznaky při odvykání kouření
Články: Abstinenční příznaky při odvykání kouření
Kouřením se zvyšuje počet...
Slezina
Články: Slezina
Slezina je orgánem s mnoha...
Já, Ovosan - knížka o vzniku preparátu pomáhajícím při léčbě rakoviny
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Články: S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Konečně nastal čas dovolené...
Konec boomu elektronických cigaret?
Články: Konec boomu elektronických cigaret?
E-cigarety se staly v...
Vyšetření prostaty konečníkem? Chvilka, kterou zvládnete
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jak usnadnit hojení po trhání zubu
Články: Jak usnadnit hojení po trhání zubu
Zubařské křeslo není zrovna...
Varikokéla – mužská příčina neplodnosti
Články: Varikokéla – mužská příčina neplodnosti
Jedná se o rozšíření žil...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: