Pohybové potíže po tep hlezna

Dobrý den, po těžké autonehodě mi byla v roce 2009 voperována ve Znojmě TEP levého kotníku.Po několika reoperacích mám stále potíže s hybností.Můj operatér se se mnou odmítá bavit.Asi už pro něho nejsem dost zajímavý a říká,že se s tím dá žít.Ale mně není 80,ale 40.Celý život jsem sportovat a udělám maximum pro to,abych byl zase plně funkční.Proto hledám lékaře,který mi pomůže mé potíže odstranit. Robert

Odpověď odborníka:

Není znám typ poranění hlezna, není znám současný rtg snímek. Nutno podotknout, že aplikace umělého kloubu, náhrada porušeného hlezenného kloubu ošetřila zřejmě závažné změny v oblasti hlezna. Očekávat, že kloub bude po 5 ti letech od implantace TEP zcela funkční není zcela reálné. Nicméně je zcela pochopitelná snaha o zlepšení hybnosti kloubu, pokud není stav uspokojivý. Doporučuji vyhledat spádově vyšší odborné krajské ortopedické pracoviště, ortopedickou kliniku v Brně Bohunicích, jejich ambulanci . Zkuste dopisovou nebo e mailovou korespondenci k domluvení konsultace a vyšetření vašeho stavu. Další dle vyšetření.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x