Pohyby plodu

Dobrý den mám dotaz jsem ve 37+3tt těhotenství už cítím menší pohyby je ti normální?? Tady v tom stadium? Ze už tam má třeba málo místa celou noc nic pak ráno odpoledne ano se vybouhli a druhý dotaz mám jaký je riziko že by se břiše zamotala do pupeční šňůry? Z toho mam strach poznala by jsem to? Nějaký příznaky...byla jsem včera na ozvy monitor 26.5 bylo to pořádku i tak mám strach když se méně hýbe....děkuji za pochopení

Odpověď odborníka:

Pohyby nemusí být intenzivní pokud je monitor v pořádku buďte bez obav, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: