Pohyby plodu

dobrý den, jsem v 23 týdnu těhotenství. chtěla bych se zeptat, zda je normální, že cítím třeba až 10 pohybů za minutu a to třeba hodinu a jiný den pohyby téměř vůbec. Je takováto vysoká aktivita plodu normální? a jiný den zase necítím pohyby téměř vůbec? děkuji předem za odpověď s pozdravem Lucie Dvořáková

Odpověď odborníka:

dobrý den, je to normální,plod se hýbe často,ale ve 23.týdnu necítíte každý pohyb jako ve 32.týdnu.pokud Vám netvrdne bříško, cítíte pohyby a nekrvácíte,je vše v pořádku:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: