Pohyby plodu

Dobrý večer, měla bych dotaz ohledně pohybů plodu, zda je normální, že dva dny vůbec dítě necítím a předtím jsem pohyby cítila každý den. Docela mě to zneklidňuje, když kopalo pořád a teď najednou nic, tak jen bych se chtěla ujistit, zda je to normální nebo bych měla navštívit dr. Jsem 24+3tt. Děkuji Vám předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud 2 dny necítíte pohyby ,měla by jste co nejdříve zajít do poradny k vyšetření a zjištění akce plodu ultrazvukem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: