Pohyby plodu a bolesti v podbřišku

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na pár otázek,které mě trápí.jsem v 26tt,,za1:před 14dny mi gynekolog oznámil zkrácení děložního čípku,mám klid.režim doma,ležím poctivě,nic nedělám,beru 2-0-2tbl Magnezia,vitam.prepáráty zakoupené v lékárně atd,jenže mi od té doby,co beru Magnezium bolí často v podbřišku,zasahující jakoby až do pochvy a k zevním orgánům,často cítím bolest i stydkých kostí,jeto víceménně tupá bolest hlavně večer.Předtím mito nedělalo.(Jako kdybych měla menzes.)Může to být tím Magneziem??Lékař říkal,že pokud nebudu dodržovat klid.režim mohlo by dojít nedejbože k potratu či předb.porodu,na kontrolu jdu až za 14dní.Přítel tvrdí,že kdyby to bylo tak vážné,že bych už byla v nemocnici.za 2:pohyby dětátka cítím již od 20tt,jenže mám pocit,ne jsem si jistá,že poslední dobou pohyby cítím spíše víc dole.bud opravdu jen v ůrovni pupku,nebo vystřelují až k ůrovní podbřišku po stranách a cítím ,,kopance''dítka až v pochvě??jeto možné?mám strach jestli není malý moc nízko.prosím poradte mi,mockrát děkuji,přeji hezký den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Marie! Souhlasím s přítelem (nechcete si jej vzít, když čekáte dítě?), že pokud by situace byla vážná, ležela byste už na oddělení rizikových těhotenství. Pohyby plodu a různé bolesti břicha a podbřišku se v průběhu těhoteství mění, bez podrobnějšího rozhovoru a vyšetření nejsem schopen říci, zda je to v pořádku či nikoli. ObraŤte se na svého ošetřujícího gynekologa. Vitaminové preparáty nejsou vhodnou náhražkou pestré stravy! Užívání vitamínových preparátů v celém průběhu těhotenství vede velmi často k vývoji nadměrně velkých, neporoditelných dětí. Konsultujte se svým gynekologem!

 
Líbí se vám odpověď?
-9 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: