Pohyby v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 33 týdnu těhotenství a posledních několik dní cítím daleko aktivnější pohyby než dříve. Dítko se v podstatě neustále převaluje, jen někdy si dá pár minut klida a pokračuje v převalování, sem-tam si kopne. Jsem z toho mírně neklidná. Může nárust pohybů značit nějakou katastrofu? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusí se jednat o žádnou katastrofu, nicméně pokud maminka pociťuje změnu ve vnímání pohybů plodu, vždy se doporučuje kontrola u lékaře. Byť by byla kontrola zbytečná, nic s ní nezkazíte a po vyšetření budete klidnější.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x