Pokračovani

děkuji za odpoved ješet pokračuji ted jste mi odepisovala ta 26 meisčni dcera reflux by asi vylopučen brali jsme leky na žaludek a nic to nezmenilo to bylo asi ono a ohlende toho takže jak bere ty kortikoidy tak muže dostat normalne virus? kašle a je pak u toho mirnejši aspon u tech leku nema to moc jen pokašlava tak necham jen ten flixotide a ješte jedna otazka u tehle lečby plus berodualu nemusim uživat žande sirupy na odkašlavani jako je ambrobene .acc.hedelix atd nebo by se mnělo diky moc aješte pokud u tehle lečby kterou ted mame dite bude stejne nadale nemocnekašlem jako že dostane virozu tak přičina muže byt jinde jako že je nachylnejši na nemoce a virozy nevim jestli to pišu spravne ale vite jak to myslim snad diky a ješte prominte že zase otravuji

Odpověď odborníka:

Dobrý, není vyloučeno , že při paravidelné antiastmatické terapii Flixotidem nemůže dítě chytit virosu, to mu se zabránit nedá. Běžne se k léčbě nepřidávají mukolytika /Ambrobene.../, pouze pokud by dcera měla vlhký produtivní kašel. v době infektu se může zhoršit i astma. Pokud dcera užívala měsíc léky na zneutralizování kyselé žaludeční šťávy a nepomohlo to, tak nejspíše příčina v refluxu není.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: