Pokračující pálení

Dobrý den, už jsem sem jednou psala kvůli pálení pochvy. Zánět jsem měla pocit ze se vyléčil, přestože výtěry neukazovaly na přítomnost žádných bakterií. Přítel se léčil take preventivně. Nicméně po styku se to opět vrátilo, styk znovu ze začátku trochu bolel, už nepálel. Poprvé to bylo docela dobré, podruhé už zase horší a potřetí se to ještě zhoršilo. Teď už to zase začíná pálet na dotyk. Byla mi chirurgicky narušena panenska blána. Je možné, že nedostatečně? Tohle přeci nemůže byt jen příliš staženými a silnymi svaly. Nebo muže dojít k mechanickému poškození a následně k opětovnému zánětu? Díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud by byla incize hymenu nedostatečná neprojevilo by se po pálením, při stažených svalech může být sliznice mechanicky drážděna, zkuste lubrikační krém pokud je zánět spolehlivě vyloučen. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: