Pokročilá artróza kyčelnío kloubu

Dobrý den.Moje matka(86)má pokročilý stupeň artrózy kyčelního kloubu. Před 4 roky naprosto bez problému prodělala operaci druhého kloubu (totální endoprotéza). V druhém kloubu má nyní při chůzi trvající bolesti,přičemž podávané léky již nezabírají(coxtral). Vzhledem k věku jí již lékaři operovat nechtějí.Kromě menší korekce hypertenze vůbec žádné problémy nemá a jelikož je duševně ještě dosti čilá,velmi jí tento problém trápí.Je možné ještě v tomto věku operaci provést event.začít s jinou medikací? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Ano, samozřejmě to možné je, ale musíte se domluvit s jejím ošetřujícím lékařem. Pokud je čilá, některé pracoviště operuje bez ohledu na věk, to je mnohdy jen výmluva. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
to je drzost | Od: bibopek | 31.10.2010 13:06
Dobry den. pripada mi to jako
nehorazna drzost. Nasi
babicku operovali na oba
klouby prave kdyz ji je 86 let..
a k tomu chidnka to mela po 2
mesich za sebou! Zvladla to
velmi dobre a uz chodi.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: