Poléková ptoza

Dobrý den, mojí neuroložkou mi byla diagnostikována, po mnoha vyšetřeních, poléková ptoza. Ptozu mám na pravém očním víčku. Paní doktorka mě informovala, že ptoza se sama zpravidla upraví během jednoho roku. Chci se zeptat, zda není ještě nějaké řešení, třeba chirurgický zákrok, medikamentozní léčba, která by urychlila tento proces. Děkuji Koštialová

Odpověď odborníka:

Chirurgická ani medikamentozni léčba vhodná není, zkuste navštívit rehabilitačního lékaře, zda by se problém dal řešit tímto způsobem.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: