Polip

Dobrý den, před rokem mi byla operativně odstraněna děloha.Když jsem po roce navštívila v rámci preventivní kontroly mou lékařku,sdělila mi,že mám polip jako násleek reakce na šití po odejmutí dělohy.Ohrožuje mne tento polip nějakým způsobem? Může se z něj vyklubat rakovina? Je třeba ho odstranit? Měla jsem radost,že mám po komplikacích,když už dělohu nemám a teď opět nespím a trápí mne to. Děkuji Lenka M.

Odpověď odborníka:

Je to granulační tkáň s- největší pravděpodobností- která vzniká jako reakxe na šití,její ambulantní snesení není problém příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x