Poloha kp

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na Váš názor, protože si nejsem jistá přístupem mého dr, jestli je správný. Jsem v 35tt, naposledy mi dělali UZ v 31tt ve specializovaném centru, protože můj dr mi uz nedělá. Měla jsem polohu KP a tam pan dr říkal, že by se to mělo hlídat. Múj dr mi nyní jen změřil čípek vnitřním UZ, kdy viděl, že na čípek nenalíhá hlavička, a oznámil mi, že už by měla. Ale toť vše. Nekotroloval ani kolik mimi važí nebo jestli je dost plodové vody, nebude mi měřit ani monitory. Navíc mám tvrdnutí dělohy s občasným zkracováním čípku už od 21tt, kdy musím dodržovat přísný klidový režim. A do porodnice mě posílá až v 38tt. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli nepostupuje špatně. Myslela jsem, že u polohy KP by se možná do porodnice na kontroly nebo monitory posílalo už dříve, když můj dr nic takového neřeší. Moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud je poloha KP nemůže na čípek naléhat hlavička píšete že jste měla zkracování čípku ten je nyní změřený pokud jste bez obtíží je postup normální. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x