Poloha varlete ii

Děkuji za odpověd, při vyšetřeních se skutečně nic podstatného nenašlo, nicméně zvýšená citlivost díky uložení nadvarlete "dopředu" je dlouhodobým problémem. Navíc se mi zdá (ale to může být jen odhad) že daníému varleti tahle poloha úplně neprospívá, pokud si ho otočím aby bylo vertikálně tak pocity jsou výrazně lepší a možná že je za tu dlouho dobu i trochu menší. PRoblém je v tom, že v této poloze většinou "nevydrží". Proto jsem se ptal, zda jsou nějaké možnosti řešení i v tomto věku, nebo zda již skutečně je nutno si na daný stav zvyknout.

Odpověď odborníka:

Takové případy se nijak neřeší v žádném věku. Není výkon, který by Vám nějak pomohl. Noste těsné spodní prádlo ke snížení pohybování varlat

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: