Poloha varlete iii

Velice vám děkuji za rychlé odpovědi, které mi objasnily situaci. Respektuji že běžně se výkony neprováději, nicméně, chci se ještě zeptat, nepomohlo by nějak fixovat varle aby se nemohlo tolik hýbat? Nebo by po takovém výkonu mohly být pocity ještě horší ?

Odpověď odborníka:

Výkon orchidopexe, který fixuje varle ke spodině šourku se provádí u nesestouplých varlat. Varle by se pak stejně hýbalo s pohyby šourku. Navíc nevím, jestli by Vám byl někdo ochoten provést výkon z této indikace

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rýma
Články: Rýma
Rýma je zánět nosní...
Zarudnutí kůže po krému může znamenat alergii na parabeny
Články: Zarudnutí kůže po krému může znamenat alergii na parabeny
Používají se opravdu hodně...
Jste adeptem pro kardiostimulátor?
Články: Jste adeptem pro kardiostimulátor?
Onemocnění srdce existuje...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Krvácení do mozku. Jen rychlá a správná reakce zachrání život
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Články: Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Kolorektální karcinom je v...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: