Polycystické ovaria

Dobrý den, měla jsem polycystické ovaria,byla jsem na propíchání vaječníků,poté jsem otěhotněla. Chci se zeptat, zda mi již polycystické ovaria nehrozí, zda to propíchnutí je trvalé??? děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den,záleží,pokud byl syndrom vyvolán hormonálně nebo byl sám od sebe,tj.vrozený.pokud byl nastimulován, již ne, pokud byl bez hormonů, může se objevit.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: