Polycystické vaječníky

Dobrý den,měla bych dotaz. Mám polycystycké vaječníky a s přítelem plánujeme miminko.Pan doktor mi nasadil Duphaston na vyvolání menstruace(ta byla od 17.6-21.6) a v 5den cyklu jsem začala užívat Clostilbegit 1-0-1 po dobu 5-ti dnů. Ovulaci jsem měla mít kolem 1.7. ,2.7.,ale za týden bych měla jít na injekci pro vyvolání menstruace, bohužel do té doby nebudu vědět zda jsem těhotná . Může mi vyvolávací injekce na MS ublížit pokud by se to povedlo,nemohlo by dojít k samovolnému potratu? Nebo mám tentokrát počkat zda MS nepříjde sama a mezitím zkoušet testy? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Z injekce na vyvolání menses nemusíte mít žádné obavy, pokud nebudete těhotná vyvolá menses a když by jste těhotná byla z naprostou jistou graviditě neublíží,těhotenský test si pochopitelně můžete udělat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Je nebezpečné budit náměsíčné?
Články: Je nebezpečné budit náměsíčné?
Někteří lidé se domnívají...
Obávaný zánět nosních dutin. Jak se mu bránit?
Články: Obávaný zánět nosních dutin. Jak se mu bránit?
Zánět vedlejších nosních...
Nedostatek vitamínu D zhoršuje projevy atopického ekzému
Články: Nedostatek vitamínu D zhoršuje projevy atopického ekzému
Takzvaný "antirachitický...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: