Polygynax

dobrý den, dnes mi byly předepsány vag .tobolky Polygynax,na nepatrný zánět pochvy. Jen na 6dní. Kvůli dnešnímu vyšetření přebírám o 4 dny antikoncepci. V letáku pohl.styk nezakazují. Tak se chci zeptat, zda může dojít běžně k souloži bez kondomu nebo ne? Gynekolog mi nic neřekl. a já si ani nejsem jistá, jak je to se spolehlivostí HA,když přebírám...Mění se něco? Děkuji

Odpověď odborníka:

Spolehlivost antikoncepce není snížena,nemusíte míz obavy styk nemusí být omezen i bez kondomu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x