Polygynax a kojení

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je skutečně nutné přerušit kojení při užívání vag. tobolek Polygynax. Dceři je už 2,5, jí normální stravu, ale přesto se ještě mlíčka nechceme vzdát. Díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Přípravek není vhodné používat během těhotenství a v období kojení. Protože jde o antibiotika, která by se mohla přenést mlékem do těla děvčátka. Pokud ovšem preferujete kojení, pokuste se s gynekologem vykomunikovat, zda by léčba nemohla být vedena jiným prostředkem, který kojení nebrání. Lékař má v tomto má velký přehled a pokud by to vaše vaginální onemocnění dovolovalo, třeba se dá lék zaměnit. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: