Polyhydramnion

Dobrý den, dnes jsem byla na ultrazvuku ve 30t.těhotenství a zjistili mi, že mám více plodové vody "mírný polyhydramnion" a hlavičku plodu hůře měřitelnou, vstouplá v malé pánvy, lokalizace placenty je na zadní stěně. Já jsem v 30t+6d. a chci se zeptat, jestli to znamená nějaké vážné ohrožení plodu? Už měsíc a 14dní se léčím z jakési virozy i když pořáně nikdo neví co mi je - hůře se mi dýchá, stává se mi i to, že nemohu popadnout dech, mám dávivý suchý kašel atd. Lékaři mi už vystřídali spoustu léků, dali mi již dvoje antibiotika a spoustu jiných léků (Rovamicin, Mucosolvan, Euphyllin, Prothazin, ACC Long, Ventolin, Jitrocel.sirup)a tvrdí, že už jsem v pokročilém stádiu těhotensví a že mi léky ublížit nemohou, ale já jsem po dnešním výsledku z ultrazvuku dostala strach. Můžete mi prosím vysvětlit co je za riziko s polyhydramnionem a také jestli opravdu tyto léky nemohou plod nějak ohrozit. Předem moc díky za odpověď a přeji hezký zbytek dne.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se jedná jen o mírný polyhydramnion, tak by mělo být vše v pořádku. Většinou nic neznamená.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: