Polykání vlastního semene

Polykám vlastní semeno celkem delší dobu a mám doraz jestli to není nějak rizikové ?Nemám žádné pohlavní nemoci jako AIDS,kapavku či jiné nemoci.A tím se ptám jestli to může mít nějaké riziko . Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Polykání ejakulátu zdravotní riziko nepředstavuje

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x