Polyp

Obracím se na Vás se žádostí o Váš názor a radu.Před 8 lety mě byl odstraněn hysteroskopicky malý polyp / nezhoubný/.Nyní mě byl zjištěn opět ve velikosti 5 mm.Lékařka navrhuje hysterectomi. Není tento zákrok zbyečně radikální, když jsem jinak naprosto v pořádku ?Zdůvodňuje to, že se jedná o opakovanou záležitost. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Záleží na tom,kolik ke vám let, jinak bych se spíše přikláněl k odstranění polypu a teprve podle výsledku zvažovat eventuální radikálnější výkon. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: