Polyp čípku

  • Dotaz od: Leona Malá
  • Publikováno: 10.1.2009
  • uLékaře.cz

Moje gynekoložka mi objevila na dělož.čípku polyp. Informovala mě, že kdybych začal a krvácet, mám ji ihned navštívit. Mé krvácení není nijak intenzivní, jen slabounké, spíše špinění, můžu posečkat do další návštěvy cca duben, samozřejmě pokud se krvácení nezhorší, nebo mám jít ihned na kontrolu, děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud se jedná skutečně jen o polyp, nehrozí vám žádné nebezpečí z prodlení, ale domnívám se, že jakýkoli nález na čípku, který tam nepatří, by měl být tak jako tak co nejrychleji odstraněn, i když vás třeba zatím příliš neobtěžuje. Takže na kontrolu běžte klidně až v dubnu, ale trvejte na odstranění polypu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: