Polyp v děloze

Dobrý deň, pri preventívnej prehliadke mi bol zistený polyp. Lekár sa rozhodol dva mesiace počkať s tým ako sa bude polyp vyvíjať a prípadne v září pristúpiť k jeho odstráneniu. Na září som si plánovala dvojtýždňovú dovolenku. Chcela by som sa opýtať, či je vhodnejšie pristúpiť k odstráneniu polyp čo nejdřív, alebo to nechať až po návrate z cesty? Tiež by som sa chcela opýtať, či má polyp vplyv na pohlavný život. Vopred Vám ďakujem za odpoveď. Lucia

Odpověď odborníka:

dobrý den, polyp na pohlavní život vliv nemá, pokud nezpůsobuje krvácení. Odtranění nechte po dovolené, po výkonu budete muset dodržovat zásady šestinedělí:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: