Polypoidní degenerace

Na ORL ambulanci mi bylo zjištěno rhinitis hypertrof s polypoidní degenarací. Součásně s touto diagnózou mi bylo zjištěno astma převážně alergické a jiná alergická rýma. Chtěla jsem se zeptat, zda-li bych měla na ORL s polypoidní degenerací docházet na pravidelné kontroly?

Odpověď odborníka:

Vážená paní Jano, polypy nosní sliznice vyžadující kontrolní vyšetření a ošetření zcela jistě při zhoršení obtíží. Pokud Váš ORL lékař doporučí pravidelnou kontrolu, měla byste se řídit jeho radou. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: