Pomoc

Potřebovala bych vyloučit či potvrdit mé obavy. byla jsem hospitalizována v nemocnici kvůli nálezu ,,embolu" na CT. Při dalších vyšetření které proběhly vyšlo vše jako negativní (krev,Echo srdce,ultrazvuk nohou) a při opakovaném CT nález vyhodnocen jako zvětšené LU a tak me pustili. Přetrvává u mě suchý kašel ale už jen mírně, nyní mám bolest zad pod lopatkou vystřelující až do ramene a na hrudník a také bolest lýtka. je možné abych trombozu či embolku měla i po všech vyšetřeních?děkuji mockrát

Odpověď odborníka:

Pokud byla vyšetření negativní, tak je velmi nepravděpodobné, že jste prodělala embólii. Bolesti zad mohou být od páteře nebo mezižeberního svalu. Pokud se budou příznaky stupňovat, bude nutná kontrola u praktického lékaře, který zváží další postup.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: