Pomoc-rada

Dobry den ,prosil by som vas o odpoved,ci budem moct dalej pracovat ako vodic z povolania,ked som mal ,,zlomeninu stavcaL2,,som po operacii,polroka,mam to fixovane4 srobmi a titanom,, vacsie problemy nemavam okrem obcasneho stuhnutia chrbta,za odpoved Vam zo srdca dakujem,,presna diagnoza podla spravy je,,TRANSPEDIK STABIL PRE FR L2 VIPER ,,

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestli se Vám páteř dobře hojí, tj. jestli je Vám dobře a při kontrolách Vám lékař neřekl o nějakém problému s hojením, pak se určitě ke své práci vrátit můžete. Půl roku obyčejně na základní zhojení kostí stačí. Někdy, a to spíše podle typu zlomeniny, je potřeba čekat i déle, třeba rok. Nicméně při normálním neurologickém nálezu a normálním hojení páteře není důvod, aby jste nepracoval jako řidič z povolání.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: