Pomočení při závrati

  • Dotaz od: Sára Mylene
  • Publikováno: 17.6.2014
  • uLékaře.cz

Stala se mi taková nepříjemná věc. Letos koncem Ledna jsem byla na odstranění dvou znamének na zádech u nás ve Fakultní nemocnici v Ostravě - Porubě. Po zákroku mi nic nebylo, ale když jsem vyšla na chodbu, tak se mi najednou udělalo špatně, šíleně mi bušilo srdce, špatně jsem slyšela a nic neviděla, a nakonec jsem se počůrala. Už několikrát se mi stalo, že jsem málem omdlela ale nikdy jsem se nepomočila. Zkoušela jsem na internetu hledat podobný případ, ale bez výsledku. Tak se chci zeptat, jestli je to normální? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Milá Sáro Mylene,
z Vašeho popisu mi není jasné, jestli došlo i ke mdlobě, nebo jste se pouze pomočila. Každopádně Vaše opakované stavy (říkáme jim prekolaps nebo presynkopa) si vyžadují vyšetření - kardiologické, případně i neurologické. Navštivte brzy praktického lékaře a se vším se mu svěřte.

MUDr. Markéta Macková
MUDr. Markéta Macková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka v Třebíči

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zbytnění prostaty
Články: Zbytnění prostaty
Co bychom měli vědět o...
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Vyšetření děložního čípku
Články: Vyšetření děložního čípku
Vyšetření děložního čípku...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nesvědčí vám prudké vstávání? Zaměřte se na srdce
Články: Nesvědčí vám prudké vstávání? Zaměřte se na srdce
Kolísavý krevní tlak, který...
Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Články: Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Slovo aneuryzma jste mohli...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: