Pomoct strach antikoncepce - nesprávné použití

Dobry den jen se chci zeptat kdyz sem si omylem vzala prasek o hodinu driv a po cca 2 hodinach mela styk a druhy den sen si antikoncepci vzala o ctvrt hodky dele beru antiko pravidelne neni riziko otehotneni dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy při tak malé časové odchylce gravidita nehrozí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: