Pooperační jizva

  • Dotaz od: Ing. Zdeněk
  • Publikováno: 24.11.2015
  • uLékaře.cz

Dobrý den, po operaci srdce před dvěma lety mi zůstala spodní polovina jizvy výrazně vystouplá jako růžový svár (viz foto). Je stále svědivá, při pohybu značně citlivá a na dotyk až bolestivá. Je možná nějaká účinná pomoc? Velmi děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Mám dobré zkušenosti s krémem Strataderm gel. alší možností je odstranění pomocí kryoterapie, která se provádí na kožních ambulancích.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Extáze – nejen droga lásky
Články: Extáze – nejen droga lásky
Každá lidská bytost má...
Chřipka se mi po měsíci vrátila – proč nejsem imunní?
Články: Chřipka se mi po měsíci vrátila – proč nejsem imunní?
Myslíte si, že pokud jste...
Vyšetření trávicího traktu
Články: Vyšetření trávicího traktu
Zatímco dříve se mohli...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nachlazení, nebo chřipka? Naučte se je rozlišovat
Články: Nachlazení, nebo chřipka? Naučte se je rozlišovat
Vzbudili jste se s ucpaným...
Meningitidy
Články: Meningitidy
Při meningitidách bývají...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x