Pooperační stav

Dobrý den,moc vám chci poděkovat za vaši odpověd ze dne 13.2.Mám ale ještě jeden dotaz,podstoupila jsem operaci žlučníku na doporučení 3 lékařů pro výskyt kamínků.Při operaci nebyli žádné nalezeny velikost měla být 0.5 až 0.8mm,bylo mě řečeno,že museli sami odejít.Histologie potvrdila žánět žlučníku.Chci se zeptat vím,že po operaci je ještě celkem brzo 3 týdny,ale mám pořád dost silné bolesti pod žebry,nemůžou to být ještě ty ztracené kamínky?Třeba ve žlučovodech?U lékaře jsem ještě nebyla,nechci být za simulanta.Někdy mám pocit na zvracení,ale říkám si,že je to ještě brzo po výkonu.Poměrně hodně mě tam řeže jsou to takové křeče.Bolest je srovnatelná jako s obtížemi před operací.Moc děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Jistě , taková skutečnost může být, ale lékaři při operaci žlučníku vždy na tuto možnost myslí a při operaci se některá opatření provádějí, revize, aby se existnce konkrementů ve společném žlučovodu vyloučila. Pravděpodobnost , ale není veliká. Bolesti v podžebří mohou vycházet i z okolních orgánů a dolní části hrudní pateře. Jinak konsultujte vaše lékaře.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x