Popalenina 2 až 3.stupeň na lýtku

Dobrý den chtěla jsem se poradit pred 4 týdny jsem se popálila o výfuk od motorky na pravém lýtku v rosahu 9x6 cm v Pondělí mi při převazu zdělili že už jenom mastit Calcium masťí vicekrat deně, krytí před sluníčkem. Chtěla bych se poradit vypadá to už dobře jen v prostred mam malý strup 3x2-3. Chtěla jsem se poradit kdy bych asi tak zhruba už mohla do Bazénu. Moc vám předem děkuju za odpověď přeji krásný zbytek dne S pozdravem: Rožnovjáková

Odpověď odborníka:

Doporučuji popáleninu ještě promazávat Infadolanem, koupání v bazénu by bylo vhodné až po odloučení stroupků.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
popáleniny po léčbě lupénky laserem | Od: 123 | 24.11.2015 21:57
Dobrý den, před půl rokem jsem podstoupila léčbu
lupénky excimerovým laserem, lupénka mi z velké
časti sice zmizela, ale místo ní mi zůstala na kůži
lehce popálená místa. můžu něčím ošetřit tyto
starší popáleniny?
reagovat
re:popáleniny po léčbě lupénky laserem | Od: uLékaře.cz | 25.11.2015 09:39
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: