Popraskaná předkožka při přetahování

Dobrý den mám 15 měsíčního syna.Předkožku sme stahovali doma nenásilně a nebyl problém,před měsícem jsme byli ale u obvodní lékařky na kontrole a ona mu ji stáhla na sucho podle mě hodně násilím,udělali se mu krvavé prasklinky a od té doby s tím máme problém.Mažeme to framykoinem.Mám strach aby neměl v budoucnu nějaké následky.Můžou se mu vytvořit z těch prasklinek jizvyčky a způsobit zúžení předkožky?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se prasklinky ještě nezahojily, doporučuji nechat zkontrolovat předkožku a žalud na urologii, kde vám také případně doporučí vhodnější mast (Framykoin je především místně účinné antibiotikum, které by se nemělo používat dlouhodobě a které je určeno na bakteriální infekce kůže, nikoli na promašťování nebo na dlouhodobou prevenci infekcí) nebo léčbu jako takovou, bude-li potřeba. Co se týká jizvení do budoucna, na to Vám nejlépe odpoví lékař, který předkožku a žalud vyšetří.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x