Poradna pri aplikaci vhodne maste

Dobry den, byla mi diagnostikovana seboroicka dermatitida a mam obavu ze se me ekzem objevil i na sourku . Zda-li je to mozne ,tak se chci zeptat jestli partnerka muze odemne neco chytit ? Dale by sem se chtel zeptat jestli muzu na sourek aplikovat masticky pro prevenci ktere pouzivam ,Lamysil a skin cap ? dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

dobrý večer, na šourek můžete klidně aplikovat jak Lamisil tak Skin cap, ale nevím, zda uvedené mastičky budou účinné , prosím , pokud Vás budou obtíže obtěžovat navštivte dermatologa. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: