Poradte

dobri den prominte žezase oravuji ale ma dotaz davam od patku dceři flexotide a berodual a k tomu jsmedavla sinupret v utery jsembyla u obvodnilekarky aby se mimkoukla na stav dcera abych mohla berodual už nedavat ale řekla že mam ješte jemne stažene prudušky tak at ho davam dal ale zmenim sinupret na acc ale dceři se zmenil kašle na suchy a častejši takže kašle vic a draždiveji než předtim vždycky jsme mněli spiše vlhky kašel celkove se mi to nejak nezda v noci jsme nekašlali tad ano no bojim se že se zhoršje je tomožne nebo mam přestat davat ten berodual a cc nebo co mam dělat naše alergoložka tady je až v ponděli myslela jsmeže kortikoidy pomohou a ony prozatim nic se nestlo vimberem je kratko ale ja nevim co si ted počit děkuji Iva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud paní doktorka při vyšetření zjistila ještě obstukci na průduškách , tak pokračujte nadále i s Berodualem v kombinace s Flixotidem. Pokud by měla záchvat kašle i v noci, Beodual se dá inhalovat i navíc při akutních obtížích, měly byste inhalovat přes nástavec Arechamber, aby docházelo, co k nejmenší chybovosti při inhalaci..

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: