Poraneni vaginalni otvor

Vazena pani doktorko. jednou sem byl u kamose jeste s kamosem. A zacali me oba prstit a pote meli ruce od krve a moc me bolela. Je pul roku pote a odte doby mam problemy s kvasinkami a take vzdy kdyz s pritelem spim natrhne se mi a dooost to boli a nevim.co s tim. Do toho ma pritel na penise vred a boji se, ze mame oba syfilis.

Odpověď odborníka:

Při kvasinkách je nutné léčba obou partnerů, není možné ,aby jste se vždy při styku jak píšete natrhla, bez gynekologického vyšetření se neobejdete a tam a u vašeho přítele na kožním oddělení je možno provést testy na syfilis. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Články: Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Ne každou potíž při močení...
Skřípání zubů u dětí během spánku působí problémy ve škole
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nalaďte se na svůj biorytmus
Články: Nalaďte se na svůj biorytmus
Noční směny v továrnách...
Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)
Články: Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)
Záněty vaječníků mohou při...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: