Poraneny zalud

Dobrý den. Před třemi měsíci jsem měl styk s partnerkou, při kterém jsem se píchl do žaludu o špatně oholený chlup a druhý den mne začal při močení řezat, pálit a zarudl na špičce. Byl jsem u lékaře, předepsal mi antibiotika a framykoin mast. Nepomohlo to, tak mne poslaly k urologovi, který mi dal prášky, udělal testy moči, v nichž nic nenašel. Tvrdil, že to byl zánět, který už není a prý to chce čas, že si s tím příroda poradí. Chci se zeptat, jestli má pravdu, chci slyšet váš názor? Teď už je to při močeni skoro dobré, málo řezání a pálení, ale zarudlý je prakticky pořád stejně, nejvíce snad, když se mi ztopoří penis, vždy mě to vyděsí :-/ Děkuji za brzkou odpověď, Michal.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Michale. Pokud máte potíže tak dlouhou dobu a i po přeléčení antibiotiky, tak s Vaším urologem nesouhlasím. Je třeba znovu zopakovat vyšetření moči, taky bych doporučila provést stěry ze žaludu k vyloučení ureaplazmatické infekce a mykózy, a vyloučit absces žaludu (pohmatem a sonograficky). S pozdravem, M. Bobelová.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: