Porod

  • Dotaz od: Zlatuše Valentová
  • Publikováno: 9.6.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, prosím o radu nebo spíše vysvětlení. Má švagrová čeká dvojčata, je ve 37 týdnu těhotenství a už týden je v nemocnici.Měla naplánovaný porod císařským řezem na 37. tt a nakonec jí doktor řekl, že miminka jsou v poloze hlavičkama dolů, že zkusí normální přirozený porod.Je jižna 4 cm otevřená, nachystaná na Vše. Zajímalo by mě, zdali budou lékaři čejat jestli jí porod chytne spontánně a nebo pokud ne jestli jí ho v nejbližších hodinách vyvolají, když už jí provedli klystýr a vyholení rodidel. Předem mockrát děkuji za Vaši odpověd S pozdravem a úpřáním pěkného dne Valentová Zlatuše

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tak nějak to bude: čeká se na známky porodu a pokud nepostupuje, vyvolá se porod infusí nebo tabletkami vloženými do pochvy, které pomohou porod "rozběhnout". Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: