Porod

Dobrý den. V roce 1996 nebo 97 jsem 2x prodělala kryo děložního čípku. První porod spontální v r. 1999, týden grav. 35+6, váha dítěte 2160g. Před porodem mi byla podána injekci (bohužel nevím s jakou látkou), jelikož bych se po prodělaném kryu špatně otvírala. Druhý porod SC pro KP v roce 2005, týden grav. 36+5, váha dítěte 2145g. Původně jsem chtěla opět spontální porod, ale tentokrát mi žádná injekce podána nebyla a při kontrakcích jsem se neotvírala. Po prodělané sekci mám na děloze jen malou, dobře zhojenou jizvu. Momentálně jsem ve 14-tém týdnu těhotenství, je mi 33 let a chtěla bych vědět jaká je šance, že by porod mohl být zakončen spontálně. Předem Vám děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Terino! Nebudou-li komplikace, lze zvažovat porod přirozenou cestou (vaginální). V tomto smyslu se poraďte na další kontrole se svým gynekologem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: