Porod a těhotenská cukrovka

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli je pravděpodobné že budu rodit přirozeným porodem(né cisařským řezem)když mám těhotenskou cukrovku a dále si píchám injekce clexane 0,4 na ředění krve(1x denně).A ještě prosím jedna otázka ,když mám skoliozu páteře jestli je možné mi píchnout epidurál?Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží na tom, jak závažná bude cukrovka v období před porodem, stejně tak co se týká užívání Clexane. Co se týká epidurální anestezie, záleží na míře skoliosy a její lokalizaci (hrudní skoliosa by nevadila, bederní možná ano, ale spíš ne). Nebojte se. Přeji Vám hodně štěstí, rychlý pohodový porod a krásné mateřství.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: