Porod sekciou

Dobry den, Mam naplanovanu sekciu z ineho dovodu ako je placenta ake chcem sa opytat moja placenta sa nachadza vpredu na pravej hrane a chcem vediet ci to nemoze sposobit nejake komplikacie pri sekci kedze je ta placenta nizko ci nemoze dojst k prerezaniu alebo nieco podobne mam z toho velky strach Dakujem za odpoved

Odpověď odborníka:

Nemějte žádné obavy operatér s tím bude počítat je to běžná situace Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: