Porucha

Dobrý den,mám 9 měsíců po porodu a již 7 měsíců užívám antikoncepci Natalya.Doposud bylo vše v pořádku,ale tento měsíc jsem téměř deset dnů před termínem menzesu měla ráno lehce krvavý papír, spíš bych řekla hlen.Menzes jsem dostala o den dřív.Moc se bojím, že je něco v nepořádku, neumím si představit, že bych skončila v nemocnici a neviděla svoje mimčo.Začala jsem pracovat na zahrádce,takže občas zvednu něco těžkého,také jsem tento měsíc měla trochu stresu.V těhotenství jsem měla cystu, je možné, že se mi utvořila opět a praskla?Ale bolesti žádné nemám.Prosím nezlobte se na mě, že vás tímto obtěžuji a nejdu k lékaři,ale opravdu se bojím, že mě pošle do nemocnice.

Odpověď odborníka:

Slabé zakrvácení se může vyskytnout během užívání antikoncepce,klidně doberte platíčko a kdyby se opakovalo i v přístím cyklu dalo by se uvažovat o změně antikoncepce,myslím že nemocnice se nemusíte bát příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: