Porucha erekce s warfarinem

Chtěl bych se Vás zeptat, jestli může mít spojitost se spatnou erekci tromboza a pravidelné užívání warfarinu. Děkuji

Odpověď odborníka:

Erektilní dysfunkce nebývá přímým důsledkem končetinové žilní trombózy nebo užívání Warfarinu. Může být ale důsledkem celkového zhoršení zdravotního stavu

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: