Porucha spánku a pískání v uších

Dobrý den, od narození dcery (3 roky) trpím pískáním v uších a nespavostí. Léčím se na psychiatrii a beru antidepresiva. Současně mi bylo řečeno, že moje spánková porucha má souvislost s talamem. Můžete mi prosím říci, jestli má talamus na svědomí i moje pískání v uších a od dětství zvýšenou citlivost na hluk? Popřípadě jestli se dá nějakým způsobem vyšetřit a léčit? Mockrát děkuji za odpověď Helena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pískání v uších nemá nic společného s postižením talamu, jste-li jinak po neurologické stránce zdravá. Základní vyšetření u pískání v uších je ORL vyšetření, dle výsledku se pak stanoví další postup a léčba. M Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: