Poruchy menstruace v klimakteriu

DOBRY DEN DRUHY MĚSIC BERU ANTIKO NELYA JE MI 54.let a doktorka mi ji předepsala je to vhodne nebo ne prosim poradte mi pořad mam jeste mesicky a uz je nechci mit tak doktorka mi predepsala NELYU CHCI BRAT NEJAKOU ANTIKO ABYCH JI BRALA PORAD BEZ PŘESTAVKY CO SE STANE KDYZ NELYU BUDU BRAT PORAD BEZ PRESTAVKY BUDU PORAD MENSTRUOVAT? lečim se na psychiku a děla mi to zle kdyz krvacim tedka naposlady jsem to mela moc silne 6dni muzete mi poradit co mam delat ? doktorka mi rekla ze nevi co se mnou dal delat

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Nelya je antikoncepce vhodná pro ženy v perimenopauzálním období, je velmi slabá. Nutno ji užívat pokud možno s hodinovou přesností, abyste zbytečně nekrvácela mimo cyklus. Co se stane, když ji nebudete brát, Vám přesně neřeknu, neznám Váš cyklus ani anamnézu. Pravděpodobně budete menstruovat dle vašeho cyklu, který stále běží. Variantou je ještě hormonální tělísko, ale volila bych variantu na tři roky.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: