Poruchy vidění

Prosím o zvážení, zda za poruchy vidění příp. může i krční páteř,. Na oční jsem obj. za víc jak měsíc na perimetr. Krční páteř mi způsobuje nemalé problémy, hrozné návaly do hlavy kupř. Nemůže nějaké nedokrvení v hlavě působit i na oči? Léčím si glaukom.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Dono! Souvislost s onemocněním páteře vyloučit nelze, ale pokud trpíte glaukomem a v poslední době se objevily bolesti hlavy s poruchou vidění, je třeba aby vás co nejdříve viděl oční lékař, zavolejte znovu na oční, chtějte mluvit s lékařem a celou situaci s ním proberte.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x