Poševní mykóza

Dobrý den,jsem dlouhodobě v zahraničí a proto nemohu jít ke svému gynekologovi. Ráda bychVás poprosila o radu. Asi 2 dny mám svědění jen vně rodidel a jen opravdu mírně. Jednou mě pálilo při močení. Výtok, otok ani bolesti nemám. Může se jednat o poševní mykózu? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Zajisté že může,ale bez vyšetření vám to nikdo nemůže řici, může to způsovit cokoliv,infekce ,podráždění jiným pracím prostředkem, prádlo s vekou příměsí umělé hmoty-ale to vše potřebuje vyšetření,aby se odhalila příčina. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: