Poševní mykóza

Pane doktore, děkuji za Vaši odpověď na můj dotaz. Ještě bych se chtěla zeptat, jak často můžu užívat antimykotika, pokud je mykóza vytrvalá? V podstatě se mi uleví vždy jen tak na týden a obtíže jsou zpět. Mohu léky jako např. candibene užívat opakovaně a po jaké době? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Léčbu je možno opakovat,ale spíše bych zvolil jiný antimykotický preparát ,aby byla infekce zcela vyléčena, v krajním případě je možno zhotovit vakcinu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
Pozor na škrkavky!
Články: Pozor na škrkavky!
Škrkavka dětská, latinsky...
Bolesti zad
Články: Bolesti zad
Alespoň jednou za život...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: