Poševní vchod

Dobrý den chci se zeptat pohlavní styk s vyvrcholením jsem jeste neměla. Partner do me vnikl asi 3x ale jen na 2-3 milimetry. Pozná to gynekolog při první prohlídce ? A mohu otěhotnět ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Někdy je obtížné poznat, zda je žena ještě pana či ne. Uvedené 3 mm zřejmě k protržení panenské blány nevedli. Sama byste to i zřejmě poznala podle zakrvácení po pohlavním styku. Ohledně otěhotnění - zde jste odkázána na důvěru ve Vašeho partnera. Všeobecně je přerušovaná soulož, zejména u mladých párů, velmi nespolehlivá antikoncepční metoda.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: